Bostadsrätter

Bostadsrätter

Köp din bostadsrätt av oss!

Våra bostadsrätter hittar du i Sveriges hetaste tillväxtområden. Här utvecklar vi trivsamma och personligt utformade lägenheter som kombinerar hållbarhet med prisvinnande arkitektur.

Vi utvecklar våra bostäder efter den enkla men grundläggande principen att alltid skapa långsiktiga värden och hög upplevd kvalitet för våra kunder och samarbetspartners.

Det är så vi bygger dagens och framtidens boende!

Se nedan för våra pågående projekt.

Namnlöst-1

Uppsala Puls – Uppsala

Försäljning pågår
I snabbt expanderande Uppsala växer en ny inspirerande stadsdel fram med bostäder, handel, service, campuskaraktär och park- och naturområden i ett toppläge några minuters cykeltur från Uppsala centrum.

Kajpromenaden – Lund

Försäljning pågår
Slättö och arkitektkontoret C.F Møller har vunnit markanvisningstävlingen för kvarteret Najaden 1 i Lund. Här bygger vi 81 bostadsrätter i en tydlig kvartersform med sex bostadshus, spännande och vacker gårdsmiljö och karaktärsfull arkitektur. Här bor du nära naturen och vattnet med utsikt över Råbysjön, parken och slätten.

r:2 – Helsingborg

Försäljning pågår
Nu växer det nya Helsingborg så det knakar. Där Ringstorp är som grönast och charmigast skjuter nya kvarter upp med generösa utblickar mot några av södra Sveriges vackraste vyer.

Körsbärsparken - Nykvarn

Försäljning pågår
Välkomna till Körsbärsparken mitt i Nykvarns centrum. Här kommer ni bo mitt i ett nytt och fräscht centrum som kommer erbjuda mysiga butiker, caféer, restauranger, bra serviceutbud, utmärkt kommunikation till Stockholm och ett blommande körsbärstorg.

Örnsro Trästad – Örebro

Kommande projekt
Med Örnsro Trästad får Örebro en ny uppseendeväckande stadsdel – skapad med trähus som inte liknar mycket annat. Med sina fritänkande former bryter Örnsro Trästad ny mark mellan stad och natur.

Reträtten – Örebro

Kommande projekt
Södra Ladugårdsängen är Örebros mest spännande nya stadsdel och här bygger vi Brf Reträtten - ett attraktivt bostadsprojekt med rundade hörn, vacker träfasad och underbara utblickar mot naturmiljön vid Gustavsviks golfbana.

Radix - Lund

Kommande projekt
I kvarteret Radix på Brunnshög, intill spårvagnshållplatsen vid Solbjerstorget, ska Slättö bygga 75 yteffektiva  lägenheter – 1 rok till 3 rok. Fastighetens moderna arkitektur varierar i både material och karaktär och det finns bland annat en cykelpool till de boendes förfogande.

Inre Hamnen - Norrköping

Kommande projekt
Inre Hamnen blir en attraktiv destination för Norrköpingsbor och besökare, en fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer samt ett boende som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil.

Futura – Lund

Slutsålt
I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram. Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer.