Bostadsrätter

Bostadsrätter

Köp din bostadsrätt av oss!

Våra bostadsrätter hittar du i Sveriges hetaste tillväxtområden. Här utvecklar vi trivsamma och personligt utformade lägenheter som kombinerar hållbarhet med prisvinnande arkitektur.

Vi utvecklar våra bostäder efter den enkla men grundläggande principen att alltid skapa långsiktiga värden och hög upplevd kvalitet för våra kunder och samarbetspartners.

Det är så vi bygger dagens och framtidens boende!

Se nedan för våra pågående projekt.

Namnlöst-1

Örnsro Trästad – Örebro

Försäljning pågår
Med Örnsro Trästad får Örebro en ny uppseendeväckande stadsdel – skapad med trähus som inte liknar mycket annat. Med sina fritänkande former bryter Örnsro Trästad ny mark mellan stad och natur.

r:2 – Helsingborg

Försäljning pågår
Nu växer det nya Helsingborg så det knakar. Där Ringstorp är som grönast och charmigast skjuter nya kvarter upp med generösa utblickar mot några av södra Sveriges vackraste vyer.

Inre Hamnen - Norrköping

Kommande projekt
Inre Hamnen blir en attraktiv destination för Norrköpingsbor och besökare, en fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer samt ett boende som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil.

Uppsala Puls – Uppsala

Slutsålt
I snabbt expanderande Uppsala växer en ny inspirerande stadsdel fram med bostäder, handel, service, campuskaraktär och park- och naturområden i ett toppläge några minuters cykeltur från Uppsala centrum.

Körsbärsparken - Nykvarn

Slutsålt
Välkomna till Körsbärsparken mitt i Nykvarns centrum. Här kommer ni bo mitt i ett nytt och fräscht centrum som kommer erbjuda mysiga butiker, caféer, restauranger, bra serviceutbud, utmärkt kommunikation till Stockholm och ett blommande körsbärstorg.

Futura – Lund

Slutsålt
I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram. Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer.