Reträtten – Örebro

Kommande projekt

Södra Ladugårdsängen är Örebros mest spännande nya stadsdel och här bygger vi Brf Reträtten – ett attraktivt bostadsprojekt med rundade hörn, vacker träfasad och underbara utblickar mot naturmiljön vid Gustavsviks golfbana.

Där stadens första flygplats en gång låg växer nu det nya Örebro fram. Läget kunde knappast vara bättre – friluftslivet med golfbana, idrottsanläggningar och naturreservatet Reträtten väntar precis utanför knuten och det är dessutom bara två kilometer till stadskärnan, järnvägsstationen eller universitetet.

HÖGA MILJÖAMBITIONER

Området är prioriterat som miljömässigt hållbar stadsdel med satsning på gång- och cykelstråk. Här kommer närmare 3 000 bostäder att byggas, samtliga med gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur och en mångfald av boendealternativ.

INSPIRERAD ARKITEKTUR

Brf Reträtten är ett utmärkt exempel på hur inspirerat dessa ambitioner kan fångas upp i arkitekturen. Med sina rundade hörn, tilltalande träfasad och magnifika innergård bjuder de två byggnaderna såväl de boende som förbipasserande på en kombination av tilltalande estetik och praktisk funktion.

VACKERT PANORAMA

Lägenheterna har generöst med ljusinsläpp och erbjuder boende för såväl singelhushållet som familjen med välplanerade ettor till fyror från 30-93 kvm. Den översta våningens fyrarummare har såväl balkong som takterrass plus extra stora fönster som ger en anslående panoramavy över golfbanan. Det nya Örebro hälsar välkommen – några minuter från det gamla.

Lämna intresseanmälan

Slättös integritetspolicy