Felanmälan

Lediga lägenheter i Norrtälje

Hyra lägenhet i Norrtälje

Norrtälje är en våra mest älskade småstäder och har på senare år blivit en riktigt populär stad för de som vill bo i en mindre stad utan att flytta för långt från storstan. Frågar du Norrtäljeborna själva om deras hemstad kommer du ofta att höra att Norrtälje är världens bästa småstad. Med den idylliska känslan som är närvarande i hela området, närheten till havet och de många trevliga gatorna med mysiga caféer, är det inte svårt att förstå varför Norrtäljeborna älskar sin stad.

Slättö bygger och förvaltar hyresbostäder och utvecklar ständigt nya projekt som du kan se här. På vår projektsida hittar du alla våra befintliga och kommande projekt för nyproduktion. Du kan filtrera projekten efter ort och se alla tillgängliga lägenheter just där du vill bo. Hittar du en lägenhet du är intresserad av kan du lämna intresse och vi kontaktar dig om du är aktuell som hyresgäst eller med uppdateringar om våra kommande projekt.

Vi har ingen bostadskö utan använder oss av först till kvarn principen. När du väl har lämnat ditt intresseanmälan kommer du att gå igenom vår uthyrningsprocess som du kan läsa mer om här.

Lämna intresse

Rödalen

Norrtälje Hamn
191 hyresrätter
1
-
4
 rok,  
25
-
92
 kvm
Tillträde: Kvartal 4 2023
Till fastigheten

Norrtälje - En idyllisk småstad

I Norrtälje hittar du kanske inte den mest varierade shoppingen eller de mest exklusiva restaurangerna, men den charmiga småstadskänslan och närheten till havet är värt så mycket mer än tillgången till lyxiga köpcentrum. Norrtälje erbjuder en perfekt blandning av småstad, natur, hav och närhet till skärgård, som lockar många besökare året runt. Under sommarmånaderna anordnas även massor av evenemang , då turister och sommargäster flockas till staden.

För fika-entusiaster finns det gott om caféer att välja mellan i Norrtälje. I den här staden är helgfika otroligt populärt, något du snabbt märker om du tar en promenad genom stan en vanlig lördag. De glada norrtäljeborna fyller uteserveringarna under årets varmare dagar men även under vintern är fika på schemat varje helg.

Bostadsområden i Norrtälje

Allt eftersom Norrtälje blir en mer populär stad, byggs självklart även fler och fler bostäder i området. Idag är många aktiva byggnadsprojekt igång, både i centrala Norrtälje och i områdena som ligger runt staden. Trots sin lilla storlek har denna småstad flera unika stadsdelar och bostadsområden som är värda att titta närmare på. Här nedan kan du läsa om några av de mer populära bostadsområdena i Norrtälje.

Centrala Norrtälje

Från Wallinska gårdarna till Stadshuset på Stora Torget, i centrala Norrtälje hittar du både charmiga småbutiker och restauranger och historisk arkitektur. Trots det centrala läget bor du nära vattnet och kan snabbt ta dig ut till naturområdena som omringar staden. Många lägenheter har mysiga caféer på markplan. Från Centrala Norrtälje tar du dig enkelt runt staden med lokalbussarna.

Gransäter

Ett av Norrtäljes mest attraktiva områden är Gransäter, som ligger nordöst om centrum. Det havsnära läget gör det perfekt för dig som har båt eller älskar att fiska. Här ligger även Roslagens sjukhus och flera av stadens populära skolor. Bo precis vid stadskärnan där ett gammalt industriområde har förvandlats till ett vackert kvarter.

Solbacka Strand

Lite längre ut åt nordost hittar du Solbacka Strand. Ett lugnt och barnvänligt område med många radhus och bostadsrätter. Området är populärt bland barnfamiljer tack vare de många förskolorna i närheten. Härifrån går lokalbussar som tar dig in till centrum på under 10 minuter. I Solbacka Strand bor du med vackra promenadstråk och badplatser utanför din dörr och naturreservatet Lindholmen ligger bara några minuter bort.

Grossgärdet

Området söder om ån kallas Grossgärdet och är ett centralt bostadsområde där du hittar både lägenheter och villor. Här finns flera stora parker, idrottsområden och en ny handelsplats med mycket shopping. Vid närliggande Lommaren hittar du många vackra promenadstråk längs med vattnet. Vigelsjö naturreservat har även fina motionsspår för dig dig som vill hålla dig aktiv.

Kvisthamra

Kvisthamra är området i östra Norrtälje, söder om ån. Här bor du granne med havet och norrtäljeån, perfekt för fiske och bad. Precis som i Grossgärdet bor du väldigt centralt och kan promenera in till centrum där du hittar ett brett utbud av restauranger och caféer. I Kvisthamra ligger flera skolor och förskolor, inklusive en Montessoriförskola på Gjuterivägen, som gör det perfekt för barnfamiljer.

Pendla till och från Stockholm

För dig som vill bo i en småstad men jobbar i Stockholm, är Norrtälje en perfekt liten stad att flytta till. Buss 676 tar dig från Norrtälje Busstation till Tekniska högskolan och tunnelbanans röd linje. Att pendla in till Stockholm med buss tar nämligen ungefär en timme. En timme du kan använda till att ta en extra sovmorgon, äta frukost eller förbereda dig för morgonmötet. Du som tar bilen kommer fram ännu fortare och kan ta E18 hela vägen in till Stockholm. Lokalt i Norrtälje kan du ta stadsbussarna som går regelbundet och binder ihop de olika stadsdelarna.

Slättö Förvaltning i Norrtälje

Idag bygger Slättö flera lägenheter runt om i landet, inklusive ett spännande projekt vid Norrtälje Hamn. För att se alla våra aktuella projekt kan du klicka på länken Projekt och välja Norrtälje i listan med orter. Slättö förvaltar även lägenheter på andra populära orter och du kan självklart anmäla intresse till en av våra lägenheter. Följ bara länkarna på respektive projektsida för att komma till intresseanmälan.