Felanmälan

Autogyron

Välkommen till Autogyron på Södra Ladugårdsängen

I det expansiva och attraktiva området Södra Ladugårdsängen växer det nya projektet Autogyron fram. I närheten av projektet finns Örebro Golf City & Country Club, Örebros Universitet, köpcentrum, vårdcentral, barnomsorg och gym. Syftet med projektet är att bidra till att skapa en grön och aktiv stadsdel med vardagsarkitektur av hög klass. Arkitekturen ska bidra till platsens identitet och är värdeskapande i ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Tillträde

Kvartal 3 2021

Lägenheter
Parkeringar
27-75
Kvadratmeter
1-3
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Södra Ladugårdsängen

Södra Ladugårdsängen har utformats som en stadsdel för promenader och cykelturer. I områdets inre blandas gångfartsområden med bilfria stråk, vindlande stigar och motionsslingor. Flödet av förbipasserande cyklister, gående och bilister på de omgivande huvudgatorna utnyttjas för att skapa underlag för handel och andra verksamheter längs gatorna.

Moderna lägenheter

Här uppförs 117 smarta och yteffektiva bostadslägenheter med balkonger och uteplatser. Projektet är uppdelat i två etapper på fastigheterna Autogyron 4 och Autogyron 5 och beräknas färdigställas under sommaren 2021.

Byggnaderna

ByggårN/A
FörrådN/A
HissN/A
Barnvagnsrum N/A
LekplatsN/A
CykelparkeringN/A
ParkeringN/A
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandN/A

Lägenheterna

ParkettgolvN/A
BalkongN/A
Helkaklade badrumN/A
Tvättmaskin/torktumlareN/A
Golvvärme i badrumN/A
MikrovågsugnN/A
DiskmaskinN/A
ElN/A
VarmvattenN/A

Att anmäla intresse