Felanmälan

Brogårdstaden

Notera att detta projekt tillämpar andra inkomstskrav än de som återfinns under ”Krav för att hyra”. Vänligen se separat länk ovan – Uthyrningspolicy.

Brogårdstaden i Upplands-Bro - Som på landet, men nära staden

Uthyrningsprocessen i Brogårdstadens allra sista hus pågår!

Klicka dig vidare via Välj din lägenhet för att hitta ditt nya boende hos oss.

Hus 20 ingår i Brogårdstadens femte och avslutande etapp. Fastigheten omfattar totalt 54 lägenheter om storlekarna 1-3 rum och kök med ytor på 29-75 kvadratmeter.

I detta projekt samarbetar Slättö med HomeQ, en rikstäckande marknadsplats där du som bostadssökande enkelt kan söka bland alla våra lediga hyresrätter. Du kan redan nu skapa en profil hos HomeQ och påbörja uppladdning av nödvändiga dokument såsom arbetsgivarintyg.

Observera att anmälan hos HomeQ är en ansökan och inte en bokning, alltså kan flera intressenter anmäla intresse på samma lägenhet. HomeQ tillämpar ”först till kvarn”-principen efter ordningen som ansökningarna har kommit in.

Slättö är ansvarig för uthyrningen och förmedlar hyresrätterna i projektet Brogårdstaden. Balder är fastighetsägare och hyresvärd.

Tillträde

Uthyrda
Hus 1-5
Hus 7-19
Hus 21-25


Pågående
Hus 20 – 2022-11-18

Lägenheter
Parkeringar
24-90
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Ett stort kvarter med småstadskänsla

Brogårdstaden utvecklas till ett hemtrevligt och levande kvarter med 651 bostäder om 1–4 rok på 24–90 kvadratmeter. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller uteplats.

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Kvarteret kommer att ha promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek.

Bo både snyggt och bekvämt

Oavsett om du bor litet eller stort i kvarteret Brogårdstaden har du en välplanerad bostad med bekvämligheter som förenklar din vardag. Köket från Marbodal ger dig gott om plats för både förvaring, middagsstök och bullbak.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, badrummet är helkaklat med duschvägg i glas och egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Dessutom har du tillgång till tvättstuga.Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats där du kan dricka kaffe i solen.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådN/A
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandFast månadskostnad

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElEnskild mätning och debitering
VarmvattenEnskild mätning och debitering

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy