Brogårdstaden

Som på landet, men nära staden

Allt fler vill flytta till Upplands-Bro och kommunen växer så det knakar. Inte så konstigt med tanke på de natursköna omgivningarna, det marina läget alldeles intill Mälaren och närheten till Stockholm City.

Här utvecklas ett hemtrevligt och levande kvarter med 651 bostäder om 1–4 rok på mellan 25–90 kvadratmeter. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller uteplats.

Löpande inflyttning planeras till Q2 2020–Q4 2022.

Slättö är ansvarig för uthyrningen och förmedlar hyresrätterna i projektet Brogårdstaden. Balder är fastighetsägare och hyresvärd.

Tillträde

Kvartal 2 - 2020

Tillträde

Kvartal 2 - 2020

Lägenheter
25-90

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyror kommuniceras vid uthyrningsstart

Område och kvarter

Ett stort kvarter med småstadskänsla

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Kvarteret kommer att ha promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek.

Bo både snyggt och bekvämt

Oavsett om du bor litet eller stort i kvarteret Brogårdstaden har du en välplanerad bostad med bekvämligheter som förenklar din vardag. Köket från Marbodal ger dig gott om plats för både förvaring, middagsstök och bullbak.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, badrummet är helkaklat med duschvägg i glas och egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Dessutom har du tillgång till tvättstuga.
Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats där du kan dricka kaffe i solen.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådN/A
HissJa
Barnvagnsrum N/A
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringN/A
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumN/A
MicroJa
DiskmaskinJa
El & VärmeHyresgäst tecknar eget avtal
VarmvattenHyresgäst tecknar eget avtal

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.