Fullerö

Välkommen till det grönskande bostadsområdet Fullerö Hage

I detta lugna och familjevänliga område har Slättö uppfört 137 hyresrätter. Här bor du med naturen som granne men samtidigt är Uppsala endast en kvarts bilresa bort.

I området planeras för skola, multiidrottshall, äldreboende och förskola. Upptåget har sin station i Storvreta, som finns på behagligt
promenad-/cykelavstånd från Fullerö hage.

Tåget tar dig in till Uppsala på ca 8 min samt till Arlanda på ca 35 min. I Storvreta finns även förskolor, grundskolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral samt restauranger, gym, apotek och ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Fullerö handel är en populär inredningsbutik med café som finns i närområdet. Vill man bada finns det även en badplats vid Fyrisån.

Tillträde

Uthyrning pågår

Tillträde

Uthyrning pågår

Lägenheter
Parkeringar
35-116

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Med närhet till lugnet

För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader. Det finns även möjlighet för dig som hyresgäst att hyra en parkeringsplats. Trevliga trapphus välkomnar dig till ditt nya hem och du kommer ha ett förråd i eller i närhet till din lägenhet.

Fastigheten är omgiven av gröna ytor med gångvägar och blommande planteringar. En plats för möten, avkoppling, spring och lek.

Hög och modern standard

Projektet är uppfört i två moderna hus med lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Lägenheterna i Fullerö är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och varmluftsugn i köket.

Alla lägenheter har även en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och balkong eller uteplats.

Byggnaderna

Byggår 2018
Förråd Ja, i lägenhet eller källare
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, hyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy