Hägerneholm

Nyproducerade lägenheter nära till vatten, city och park

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. Här bygger Slättö hyresrätter med hög standard och den första inflytten startar hösten 2018. Stadsparken är områdets centrala punkt där det bland annat finns två lekplatser, ett utegym, grillplats, multisportplan och utkiksplatser. Utöver detta finns trevliga cykelvägar och rymliga gräsytor för picknick och lek.

Som hyresgäst har du endast någon kilometers avstånd till diverse nödvändigheter som matbutik, skola, butiker, friskvård och kan med enkel kommunikation ta dig till Täby centrum på 20 minuter.

Tillträde

Färdigställd

Tillträde

Färdigställd
Lägenheter
Parkeringar
29-83

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Tilltalande trä- och tegelfasad

Slättös kvarter består av 170 lägenheter fördelade över 4 huskroppar som framförs i en tilltalande trä- och tegelfasad. På den gemytliga innergården planeras gemensamhetsytor för umgänge. Samtliga hyresgäster kommer ha tillgång till barnvagnsrum, elbilsladdning och miljöstation för källsortering.

Ljusa och moderna lägenheter

De ljusa moderna lägenheterna finns från 1 till 4 rum och kök, alla med en rymlig balkong och från en stor del av dessa har man utsikt över Ullnasjön. Hyresrätterna har en nyproduktions alla fördelar; det är modernt, genomtänkt, lättskött och bekvämt. Samtliga lägenheter har interiör med hög standard för mycket god boendekvalitet, härligt ljusinsläpp och genomgående parkettgolv. De välplanerade köken är försedda med energieffektiva vitvaror, inbyggd mikro och diskmaskin. Badrummen är helkaklade och utrustade med väggskåp för förvaring, tvättmaskin samt torktumlare.

Byggnaderna

Byggår 2018
Förråd Ja, i lägenhet
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats I närheten
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering