Hyllie Gärde

Lediga lägenheter

Lediga lägenheter publiceras löpande hos Boplats Syd på följande länk.

Grönskande Hyllie i Malmö

Uthyrningen av Hyllie Gärdes första etapper i Malmö pågår!

Vi listar för närvarande lediga lägenheter under Välj din lägenhet.
Vi erbjuder nu även parkeringsplatser i vårt garage till en månadshyra om 1 125 kr. Om du är intresserad av parkering skickar du oss på enklast sätt ett mejl via Hyr parkeringsplats.

I detta projekt samarbetar Slättö med Boplats Syd. Via Projektsida Boplats Syd kan du anmäla intresse för att bli underrättad om uthyrningsstart av nästa etappsläpp. För att kunna lämna en intresseanmälan på ett objekt krävs en registrering hos Boplats Syd. Slättö betalar tillbaka din registreringsavgift om 300 kr vid kontraktsskrivning.

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Det första våningsplanet med lägenheter ligger ca 6 meter ovanför gatan, vilket minskar insyn och släpper in mer ljus i bostäderna. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska.

Kvarterets arkitektur är stilren och varierad med fasader i naturmaterial ut mot gatan och trä in mot gården. Husen är uppförda med 3-5 våningar samt ett 11 våningar högt torn som kommer inrymma lägenheter med härlig utsikt över staden.

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor och välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bland annat laddningsstationer för elbilar. Det kommer även finnas bra möjlighet för cykelparkering och cykelservice.

I kvarteret finns ljusa och trevliga hyresrätter. Välj ditt drömboende bland allt från yteffektiva smålägenheter till rymliga fyror.

Tillträde

Pågående
Etapp 1 - 2021-03-01
Etapp 2 - 2021-03-01
Etapp 3 - 2021-03-01
Etapp 4 - 2021-04-01
Etapp 5 - 2021-05-03

Kommande
Etapp 6 - 2021-06-01

Tillträde

Pågående
Etapp 1 - 2021-03-01
Etapp 2 - 2021-03-01
Etapp 3 - 2021-03-01
Etapp 4 - 2021-04-01
Etapp 5 - 2021-05-03

Kommande
Etapp 6 - 2021-06-01

Lägenheter
Parkeringar
28-94

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Malmö Växer

Kvarteret i Hyllie ingår i en ny del av Malmö där storskaligt möter småskaligt och gröna ytor möter färgstark arkitektur. I den nya stadsdelen skapas ytor för all typ av rekreation. Bland annat anläggs Badhusparken i området kring Hylliebadet. Det blir en plats med skön mix av ytor för skate, basket, boule, studsmattor, parkour och odling.

Här finns allt samlat på nära håll: förskolor och skolor, butiker, restauranger, caféer och härliga parker. Det är enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns alldeles utanför dörren och station Hyllie, knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö, ligger på promenadavstånd. Hoppar du på tåget vid station Hyllie är du framme i Malmö C på 6 minuter, Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn på 30 minuter.

Yteffektiva lägenheter

Lägenheterna i Hyllie Gärde har hög grundstandard med genomgående parkettgolv och generös takhöjd. Badrummen är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin, handdukstork och vägghängd toalett samt duschvägg i glas. Köken är fullt utrustade med varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Majoriteten av lägenheterna har även en egen mini-balkong, balkong eller uteplats.

På innergården finner du även en rik växtlighet tillsammans med grill- och lekplatser samt flera sittgrupper för möten med nära och kära.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, majoriteten av bostäderna
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa, alternativt kombimaskin
Golvvärme i badrumNej
MicroJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till våra lediga objekt hos Boplats Syd som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy