Hyllie Gärde

Grönskande Hyllie

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska.

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar.

Tillträde

2020/21

Tillträde

2020/21
Lägenheter
-

Parkeringar

-

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

-

Hyra från

Område och kvarter

Malmö växer

Vårt nya kvarter är sista etappen i Hyllie, en ny del av Malmö där storskaligt möter småskaligt och gröna ytor möter färgstark arkitektur. I området finns Emporia köpcenter, tågstation och Malmö Arena. Pendeltid med tåg: Kastrup 15 min, Köpenhamn C 30 min och Malmö C 20 min.

Yteffektiva lägenheter

Välj ditt drömboende bland allt från yteffektiva smålägenheter och vindslägenheter till rymliga 4:or. Alla bostäder har hög grundstandard med fina materialval samt egen mini-balkong, balkong eller uteplats.

Byggnaderna

Byggår2019
FörrådN/A
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsFinns i omnejd
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandJa

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MicroJa
DiskmaskinJa
ElHyresgäst tecknar eget avtal
VarmvattenIngår i hyran

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan
Slättös integritetspolicy