Kajstaden

Attraktivt och sjönära boende på bästa läge i Västerås

Slättö bygger 99 hyresrätter i ett av Västerås nyaste och mest attraktiva bostadsområden, Öster Mälarstrand. Med Mälaren endast ett stenkast bort erbjuder detta boende närheten till småbåtshamn, bad och en grönskande natur. Från hamnen löper den trevliga strandpromenaden in till Västerås centrum där stadspulsen växer fram.  En kort promenad bort ligger Sveriges första actionbad samt ett lyxhotell med industriromantisk stil som bland annat erbjuder en unik rooftoprestaurang och ett högklassigt spa.

Lägenheter
Parkeringar
35-112

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Trendiga lägenheter med unika faciliteter

I området är projektets varierande huskroppar belägna med fönster som ger ett exklusivt ljusinsläpp. En av fastigheterna uppförs dessutom med en behaglig trästomme.

I den välkomnande entrén möts du av särskilda kylutrymmen då den unika möjligheten med matleverans från Mathem erbjuds. Ett modernt boende där närheten till natur, vatten och lekparker ger en perfekt balans med stadsliv, restauranger och nöjen. På området finner du förutom en inbjudande innergård med tillgång till växthus även cykelparkering i guldnivå och garageplatser med elbilsladdning. Slättö erbjuder även Kajstadens boende möjligheten till bil, båt och cykelpooler.

Hög boendestandard i ljusa lägenheter

En välplanerad etta från 35kvm till en fyra med generösa ytor på 112kvm. På bottenvåning finner du lägenheter med 6 meter i takhöjd eller passar en loftlägenhet på översta våning med panoramafönster dig bättre? I Kajstaden finns ditt hem, oavsett vilka behov eller önskemål som eftersöks. Genomgående parkettgolv samt trendiga, fullutrustade kök är standard för samtliga lägenheter. Rymliga och trivsamma balkonger finner du i lägenheterna med utsikt över Mälarens glittrande vatten.

Byggnaderna

Byggår 2018
Förråd Ja, i lägenhet
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja, även växthus
Cykelparkering Ja, guldnivå enl. Västerås stads standard
Parkering Ja, med laddningsplatser
Bilpool/Cykelpool Ja, Sunfleet
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering