Kanikenäsholmen

Med utsikt över Klarälven

Dessa nyproducerade hyresrätter är belägna vid vackra Klarälven på Kanikenäsholmen i Karlstad. Läget är unikt, sjönära med närhet till natur och med gångavstånd till centrum. Här skapas en exceptionell livsmiljö där man lever och bor direkt vid Vänern, med historia från det tidigare varvet direkt runt knuten. De ljusa moderna lägenheterna finns från 1 till 4 rum och kök, alla med balkong eller uteplats.

Lägenheter
-

Parkeringar

35-110

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

En ny stadsdel i Karlstad

Kanikenäsholmen växer och skapar en ny stadsdel i Karlstad på platsen för den gamla hamnen. Här uppför Slättö 152 hyresrätter. I kvarteret finns en småbåtshamn och fastigheterna i området har olika och spännande fasaduttryck som gör området levande. Det finns kajer och pirer i kvarteret som är vackra för kvällspromenader eller att spendera en solig sommardag på.

Hög och modern standard

Här finner du 152 stycken nyproducerade lägenheter med hög standard. Modernt, bekvämt och hemtrevligt. Fullt utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Helkaklade badrum med tvättmaskin samt parkettgolv i resterande rum. Balkonger med fantastisk utsikt över Klarälven.

Byggnaderna

Byggår 2017
Förråd Ja
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering