Kompassen

Kronandalen - en grön, modern och centrumnära stadsdel

Ett stenkast från Luleå centrum, där luftvärnsregementet tidigare låg, växer Kronan fram. En naturstad med fond mot skog och hav samt eget stadsdelscentrum med skola och förskolor.

I Kronan har vi utvecklat Kompassen, ett projekt som utformats som ett småskaligt och aktivt stadskvarter präglat av variation. Kvarteret omsluter en lekfull innergård som öppnar sig mot den nya stadsdelen.

Fasadmaterial som sten och trä åldras med värdighet. Taken utformas för att ge kvarteret en händelserik siluett, med högresta sadeltak mot väster, söder och öster samt pulpettak mot norr.

Varmt välkommen att hitta ditt nya boende hos oss!

Tillträde

Uthyrning pågår

Tillträde

Uthyrning pågår

Lägenheter
Parkeringar (kö)
26-69

Kvadratmeter

1-3

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

En attraktiv stadsdel i centrala Luleå

I dag består stadsdelen Kronan av fem bostadsområden och ett arbetsplatsområde. Här finns tillgång till goda kommunikationsmöjligheter och centrala Luleå ligger bara några minuters bilfärd bort, precis som flygplatsen och universitetet.

Kronan är en attraktiv stadsdel i centrala Luleå där alla känner sig välkomna. Området förenar gammalt med nytt och kombinerar kvarterspuls med natur och friluftsliv.

Kronandalen är centrumområdet i bostadsområdet Kronan, ett område som beräknas vara fullt utbyggt år 2030 med drygt 2 000 nya bostäder.

Lägenheter med miljöprofil

Lägenheterna i Kompassen är välplanerade och håller en hög miljöprofil. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, genomgående fina parkettgolv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I fastigheten kommer det även att finnas rymliga förråd, barnvagnsrum och cykelparkering.

Byggnaderna

Byggår2021
FörrådJa, i lägenhet
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsNej
CykelparkeringJa
BilparkeringJa (kö)
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandTelia Fiber Bredband 100 Mbit/s - Baspaket för TV

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinNej
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

 

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetssida som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy