LU:1

Välkommen att hitta ditt drömboende!

I Kronandalen nära Träffparken bygger vi LU:1, nyproducerade hyresrätter om 1–3 rok med balkong eller uteplats. Här bor du nära såväl motionsspår, skidbackar och naturreservat som Luleå centrum med shopping och nöjen. Nya stadsdelen Kronan beräknas vara fullt utbyggd 2030 med förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger.

  • Centrumnära i nya stadsdelen Kronan
  • Ett miljövänligt kvarter (Miljöbyggnad Silver) med trähus och stort fokus på gestaltning
  • Inbjudande innergård
  • Majoriteten av bostäderna är 1–2:or
  • Parkeringsgarage

Adress

Tillträde

Tillträde: 2022

Adress

Tillträde

Tillträde: 2022
Lägenheter
-

Parkeringar

-

Kvadratmeter

1-3

Rum och Kök

-

Hyra från

Område och kvarter

Centrumnära mitt i naturen

Kronan är en ny, hållbar och centrumnära stadsdel i Luleå – mitt i naturen. Kronan förenar tradition och nytänkande, centrum och friluftsliv, god arkitektur och hållbara lösningar, handel och kultur.

Kronan passar dig som söker ett modernt och hållbart boende, nu eller om några år. Hyresrätter och bostadsrätter samsas med radhus i olika storlekar. Med ett eget stadsdelscentrum, skola och förskolor är Kronan en attraktivt stadsdel.

Idag bor omkring 1 700 personer på Kronan. När området är fullt utbyggd 2030 är det närmare 7000 Luleåbor som lever och bor här. Läs mer på kronanlulea.se

Gemensam vision

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Byggnaderna

Byggår
Förråd
Hiss
Barnvagnsrum
Lekplats
Cykelparkering
Parkering
Bilpool/Cykelpool
TV/bredband

Lägenheterna

Parkettgolv
Balkong
Helkaklade badrum
Tvättmaskin/torktumlare
Golvvärme i badrum
Micro
Diskmaskin
El
Varmvatten

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.