Norrboda

Nytt grönskande område i Kungsängen

Norrboda och Brunna Park i Kungsängen är ett område i stark tillväxt med närhet till naturen. Områdena består av hyreslägenheter, villor, parhus och radhus och tillsammans med Slättös 139 nya hyresrätter knyts Brunna Park och Norrboda ihop med resten av Kungsängen. Handelsplatsen intill kommer att skapar ytterligare liv och rörelse till omgivningen.

Lägenheter
Parkeringar
37-89

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Brunna Park växer fram

Slättös nyproducerade lägenheter i Kungsängen ligger i ett modernt område som är under tillväxt. Inte långt därifrån finner du den kommande handelsplatsen och ett stenkast bort möter du den vackra naturen. Närhet till sjöar, fotbollsplaner och nya gång- och cykelstråk gör omgivningen hemtrevlig.

De nyproducerade lägenhetshusen i Norrboda uppförs i en attraktiv gestaltning. Det är modernt och byggt med certifieringen miljöbyggnad silver. Vilket innebär bland annat att du som hyresgäst kommer närmre naturen med balkong alternativt uteplats. Runt om husen finner du en lummig innergård samt möjligheten till en egen parkeringsplats och cykelparkering.

Hög och modern standard

Här finner du 80 stycken nyproducerade lägenheter med hög standard. Modernt, bekvämt och hemtrevligt. Fullt utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Helkaklade badrum med tvättmaskin samt parkettgolv i resterande rum.

Byggnaderna

Byggår2017
FörrådJa, vindsförråd
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa, i närheten
CykelparkeringJa
ParkeringJa, varav 2 st. handikappsparkering
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, de flesta
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumJa
MicroJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering