Pysslingen

Eftertraktat område med närhet till Umeå universitet

I början av 1990-talet började Tomtebo, ett av Umeås nyaste bostadsområden ta form och på denna mark bygger Slättö 91 nya hyresrätter som står klara för inflytt under 2018. Denna expansiva stadsdel ligger 5 km från Umeå centrum med närhet till universitet, Norrlands universitetssjukhus, Botniabanans resecentrum och köpcentrumet Strömpilen. Här bor du även en kort promenad från Nydalasjöns sydspets, vackra vandringsstråk och det tempererade badet Umelagun.

Tillträde

Färdigställd

Tillträde

Färdigställd
Lägenheter
Parkeringar
35-86

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Tryggt boende i moderna hus

Marken som Slättö projekterar har idag en area om ca 10 100 kvm där 6 stycken fristående byggnader ligger placerade. Husen uppförs i en levande och karakteristisk tegelfasad som löper runt den lekfulla, trivsamma och grönskande innergården. Det första du möter är en välkomnande entré med en modern trappuppgång där brevlådor och detaljer är i noga utvald mässing. I detta eftertraktade tillväxtområde har du närhet till Umeås alla universitet.

Optimalt byggda lägenheter med balkong

I ditt nya hem finner du allt mellan yteffektiva 1 ROK på 28kvm till generösa 4 ROK på 86kvm. En stor andel av Pysslingens lägenheter är 2 ROK på 50 kvm med förråd och eftertänksam planritning, då denna storlek passar allt från ensamboende till den mindre familjen. Lägenheterna följer trappuppgångens moderna drag med fullt utrustat kök, genomgående parkettgolv och bostäderna besitter en balkong med chans att kunna njuta av den norrländska kvällssolen. Alla lägenheter har enligt Slättös standard en modern tvätt- och torktumlare och våra hyresgäster har även tillgång till en gemensam tvättstuga på innergården.

Byggnaderna

Byggår2017
FörrådJa, i lägenhet och komplementsbyggnad
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa, samt laddstolpe för elcykel
ParkeringJa, samt laddstolpe för elbil
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumJa
MicroJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering