Rödalen

Nya hyresrätter i Norrtälje Hamn

I Norrtälje hamn förverkligar Slättö ett hållbart projekt initierat av Norrtälje kommun genom en markanvisningstävling.

Norrtälje Hamn omvandlas från gammalt industriområde till en marin mötesplats alldeles intill den gamla stadskärnan. Visionen är att vara en levande stadsdel för barn, båtar och bad. Här bor du på Norrtäljes bästa läge, i en ny stadsdel som sjuder av liv och rörelse.

Gården har en lugn och fridfull karaktär med upphöjda trädäck och svalkande skugga under lummig pergola.

I kvarteret Rödalen planeras det för 182 nya hyresrätter bara ett stenkast från det glittrande blå.

Tillträde

Slutet av 2022

Tillträde

Slutet av 2022

Lägenheter
Parkeringar

27-85

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Vattennära läge med närhet till allt

Norrtälje hamn är en ny stadsdel som innebär en förlängning och fördubbling av Norrtäljes stadskärna. Projektet innebär en stor platsförändring, där hamn, kaj och industrimark omvandlas till grönskande bostadskvarter, torg, parkytor, kajstråk med plats för handel, rekreation, service och kultur.

Konceptet för projektet ska bidra till den nya stadsdelen, med levande bottenplan, varierat taklandskap och ett samspel med övriga kvarter genom inbjudande portiker som möjliggör rörelse mellan kvarteren och deras omgivning.

Inspirationen till Slättös kvarter kommer bland annat från gamla Norrtälje och den historiska träbebyggelsen. Kvarter Rödalen ligger i skärlinjen mellan Norrtäljes befintliga bebyggelse och den nya stadsdelen i hamnen. Vi vill skapa ett trevligt möte med en positiv dynamik mellan gammalt och nytt.

Optimalt planerade lägenheter

I Norrtälje Hamn utvecklar vi ditt nya drömboende!

Genomgående parkettgolv samt trendiga, fullt utrustade kök är standard för samtliga lägenheter. Lägenheterna är rymliga och optimalt planerade för att möta behovet i ett modernt boende.

Som ett led i arbetet med kommunens och Slättös vision om hållbarhet ska bl.a. solceller, sopsugsanläggning och sedumtak integreras i projektet. För att ytterligare underlätta för en hållbar livsstil planeras umgängesytor på kvarterens gårdar, på taken med terrasser och växthus samt mobilitetsåtgärder såsom bil- och cykelpool för att minska bilåkandet.

Allt för att bidra till en bättre livsmiljö för stadens invånare och besökare.

Byggnaderna

Byggår 2020
Förråd Ja
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Ja
TV/bredband Hyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja, eller uteplats
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy