Felanmälan

Rödalen

Nya hyresrätter i Norrtälje Hamn

I Norrtälje hamn förverkligar Slättö ett hållbart projekt initierat av Norrtälje kommun genom en markanvisningstävling.

Norrtälje Hamn omvandlas från gammalt industriområde till en marin mötesplats alldeles intill den gamla stadskärnan. Visionen är att vara en levande stadsdel för barn, båtar och bad. Här bor du på Norrtäljes bästa läge, i en ny stadsdel som sjuder av liv och rörelse.

Gården har en lugn och fridfull karaktär som uppmuntrar till möten, aktiviteter och rekreation. Hyresgästerna erbjuds även möjlighet till odling på både gård och tak – mer ekologiskt och närodlat än så blir det inte!

I kvarteret Rödalen planeras det för 193 nya hyresrätter bara ett stenkast från det glittrande blå.

Tillträde

Kvartal 4 2023

Lägenheter
Parkeringar
27-85
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Vattennära läge med närhet till allt

Norrtälje hamn är en ny stadsdel som innebär en förlängning och fördubbling av Norrtäljes stadskärna. Projektet innebär en stor platsförändring, där hamn, kaj och industrimark omvandlas till grönskande bostadskvarter, torg, parkytor, kajstråk med plats för handel, rekreation, service och kultur.

Konceptet för projektet ska bidra till den nya stadsdelen, med levande bottenplan, varierat taklandskap och ett samspel med övriga kvarter genom inbjudande portiker som möjliggör rörelse mellan kvarteren och deras omgivning.

Inspirationen till Slättös kvarter kommer bland annat från gamla Norrtälje och den historiska träbebyggelsen. Kvarter Rödalen ligger i skärlinjen mellan Norrtäljes befintliga bebyggelse och den nya stadsdelen i hamnen. Vi vill skapa ett trevligt möte med en positiv dynamik mellan gammalt och nytt.

Optimalt planerade lägenheter

I Norrtälje Hamn utvecklar vi ditt nya drömboende!

Genomgående parkettgolv samt trendiga, fullt utrustade kök är standard för samtliga lägenheter. Lägenheterna är rymliga och optimalt planerade för att möta behovet i ett modernt boende.

Som ett led i arbetet med kommunens och Slättös vision om hållbarhet ska bl.a. solceller, sopsugsanläggning och sedumtak integreras i projektet. För att ytterligare underlätta för en hållbar livsstil planeras umgängesytor på kvarterens gårdar, på taken med terrasser och växthus samt mobilitetsåtgärder såsom bil- och cykelpool för att minska bilåkandet.

Allt för att bidra till en bättre livsmiljö för stadens invånare och besökare.

Byggnaderna

Byggår2022
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa, eller kombimaskin
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan
Slättös integritetspolicy