Felanmälan

Rödalen

Bo nära vattnet i fridfulla Rödalen

Notera att hyresbostäderna i detta projekt förmedlas av K2A.

I Norrtälje Hamn utvecklar Slättö 191 moderna och hållbara hyresbostäder med inflytt under det fjärde kvartalet 2023. Bostadsområdet Rödalen är ett hållbart projekt initierat av Norrtälje kommun genom en markanvisningstävling. När de planerade hyresrätterna är färdigbyggda kan du bo bekvämt i ett modernt bostadshus i en av Norrtäljes nyare stadsdelar.

Norrtälje Hamn har omvandlats från ett gammalt industriområde till en marin mötesplats alldeles intill den gamla stadskärnan. Visionen är att utveckla en levande stadsdel för barnfamiljer där ni bor nära båtar och bad. Här hittar du Norrtäljes bästa läge, i en ny stadsdel som är full av liv och rörelse.

Tillträde

Kvartal 4 2023

Lägenheter
Parkeringar
25-92
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Rödalen har vattennära läge med närhet till allt

Rödalen ligger i en helt ny stadsdel – Norrtälje hamn – som är en förlängning och fördubbling av Norrtäljes befintliga stadskärna. Projektet innebär en stor förändring av hela området, där hamn, kaj och industrimark omvandlas till grönskande bostadskvarter, torg, parkytor och kajstråk med plats för handel, rekreation, service och kultur.

Konceptet för Rödalen är berikat med levande bottenplan, varierat taklandskap och ett samspel med övriga kvarter och deras omgivning. Inspirationen till Slättös projekt kommer bland annat från gamla Norrtälje och den historiska träbebyggelsen i området. Kvarter Rödalen ligger precis mellan Norrtäljes befintliga bebyggelse och den nya stadsdelen i hamnen.

Hyra lägenhet i Rödalen

Fastigheten i Rödalen ligger bara ett stenkast från vattnet. Här bor du i välplanerade, moderna lägenheter med bekvämligheter som tvättmaskin (eller kombimaskin), balkong eller uteplats i samtliga lägenheter samt diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Badrummen är helkaklade och resten av lägenheten i snyggt parkettgolv.

Välj mellan 191 lägenheter med 1 till 4 rum och kök på 25-92 kvadratmeter. I bostadsområdet finns 121 parkeringsplatser och cykelparkering. Gården har en lugn och fridfull karaktär som uppmuntrar till möten och aktiviteter med dina grannar.

Hyresgästerna erbjuds även möjlighet till odling på innergården – odla dina egna råvaror och lev ett mer ekologiskt liv, mer närodlat än så blir det inte!

Byggnaderna

Byggår2022
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolN/A
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa, eller kombimaskin
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Hyr din lägenhet i Rödalen med Slättö

I Rödalen bygger Slättö moderna lägenheter med fokus på hållbarhet och gemenskap. Med smarta lösningar som odlingar och solpaneler kommer dessa fastigheter vara bra för både de boende och för vår planet. Lägenheterna kommer att vara tillgängliga i 1 till 4 rum och kök och passa både ensamstående och barnfamiljer. Med fullt utrustade kök och badrum kan du bo bekvämt och hemtrevligt och det fantastiska läget kan inte bli bättre.

I Norrtäljes nya stadsdel Norrtälje hamn bor du nära vatten och har nära till innerstaden. Om du vill hyra lägenhet i Rödalen kan du antingen lämna en intresseanmälan via vår hemsida eller använda bostadsmarknadsplattformen HomeQ. Via denna länk kan du läsa om hur det går till att få en Slättö lägenhet. Om du har frågor om Rödalen i Norrtälje kan du kontakta oss direkt via mail och om du undrar över våra allmänna hyresregler kan du hitta dessa under Frågor & Svar.