Segelflygaren

Gammal flygplats erbjuder nya boendemöjligheter

Segelflygaren ligger på Södra Ladugårdsängen i Örebro där ett helt nytt område växer fram. Här har Slättö utvecklat 217 helt nya hyresrätter, alltifrån ettor på 30 kvadratmeter till fyror på knappt 90 kvadratmeter.

På platsen låg tidigare en flygplats och trots att den är nedlagd sedan länge lever historien kvar genom gatunamnen där man hittar bland annat Pilotgatan och Kabingatan.

Tillträde

Uthyrning pågår

Tillträde

Uthyrning pågår

Lägenheter
Parkeringar
30-89

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Ett nytt område växer fram

Segelflygaren ligger nära både city och vackra grönområden. Centrala Örebro ligger endast två kilometer bort och cyklister och gående tar sig lätt in till city via fina promenadstråk och cykelbanor.

Området består av 3 000 nya bostäder, förskolor, fritidsverksamheter samt ett litet centrum. Södra Ladugårdsängen erbjuder även närhet till universitetet, mataffärer, träningsanläggning, golfbana samt vackra naturområden. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut till motorvägen via Karlsdalsrondellen.

Fullt utrustade lägenheter med gemensamma växthus

Lägenheterna i Segelflygaren är fullt utrustade med allt ifrån diskmaskin och varmluftsugn i köken till helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och genomgående fina parkettgolv.

I fastigheten kommer det även finnas rymliga förråd, barnvagnsrum, cykelparkering och garage. På innergården finns växthus där hyresgästerna har möjlighet att odla.

Byggnaderna

Byggår 2017
Förråd Ja
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån.

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy