Felanmälan

Segelflygaren

Notera att detta projekt förmedlas både via HomeQ och Slättös uthyrningsavdelning.

Lämna en intresseanmälan för att komma i kontakt med oss.

Gammal flygplats erbjuder nya boendemöjligheter i Örebro

Segelflygaren ligger på Södra Ladugårdsängen i Örebro där ett helt nytt område växer fram. Här har Slättö utvecklat 217 helt nya hyresrätter, alltifrån ettor på 30 kvadratmeter till fyror på knappt 90 kvadratmeter.

På platsen låg tidigare en flygplats och trots att den är nedlagd sedan länge lever historien kvar genom gatunamnen där man hittar bland annat Pilotgatan och Kabingatan.

Tillträde

Uthyrning pågår

Lägenheter
Parkeringar
30-89
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Ett nytt område växer fram

Segelflygaren ligger nära både city och vackra grönområden. Centrala Örebro ligger endast två kilometer bort och cyklister och gående tar sig lätt in till city via fina promenadstråk och cykelbanor.

Området består av 3 000 nya bostäder, förskolor, fritidsverksamheter samt ett litet centrum. Södra Ladugårdsängen erbjuder även närhet till universitetet, mataffärer, träningsanläggning, golfbana samt vackra naturområden. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut till motorvägen via Karlsdalsrondellen.

Fullt utrustade lägenheter med gemensamma växthus

Lägenheterna i Segelflygaren är fullt utrustade med allt ifrån diskmaskin och varmluftsugn i köken till helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och genomgående fina parkettgolv.

I fastigheten kommer det även finnas rymliga förråd, barnvagnsrum, cykelparkering och garage. På innergården finns växthus där hyresgästerna har möjlighet att odla.

Byggnaderna

Byggår2017
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla information om vilka lägenheter som finns tillgängliga i detta projekt. Vidare fås även instruktioner om hur du kommer i direktkontakt med Slättös uthyrningsavdelning som hjälper dig att finna den bostad som passar dig och dina behov allra bäst.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan
Slättös integritetspolicy