Felanmälan

Senapsfabriken

Från ättiksfabrik och slottssenap till nyproducerat bostadsområde mitt i Uppsala

Slättös kvarter Senapsfabriken ligger i Kungsängen, i Uppsalas södra del, en stadsdel som nu omvandlats från industriområde till ett levande och attraktivt bostadsområde. Från Senapsfabriken är det promenadavstånd till Uppsala resecentrum och via tåg har du både nära till Stockholm och Arlanda. I Uppsala centrum finner du ett rikt utbud av restauranger och gallerior – här finns även konserthus, stadsteater, Uppsala universitet och flera mysiga caféer.

Slättös etapp omfattar 318 hyresrätter om 1–4 rum och kök i storlekarna 27–82 kvm.

Uthyrning pågår! Klicka dig vidare via Välj din lägenhet för att hitta ditt nya boende hos oss.

Tillträde

Uthyrning pågår

Lägenheter
Parkeringar
27-82
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Kungsängen - ett nytt område i centrala Uppsala

Senapsfabriken ligger i Uppsalas södra del, i stadsdelen Kungsängen, som nu genomgår en förvandling från industriområde till attraktivt bostadsområde centralt i Uppsala.

Från Senapsfabriken är det promenadavstånd till resecentrum och via tåg har du både nära till Stockholm och Arlanda. Hållplatser för stads- och regionbussar finns i nära anslutning till fastigheten och det mesta har du på cykelavstånd i denna cykelstad.

I Uppsala centrum finner du ett rikt utbud av restauranger och gallerior – här finns även konserthus, stadsteater, Uppsala universitet och flera mysiga caféer.

Fyrisån har de senaste åren rustats upp med vackra promenadstråk och bryggor, dit är det endast en kort promenad på 10 minuter. Runt om Uppsala finns många fina naturområden och flera intressanta utflyktsmål såsom Gamla Uppsala och Linnés Hammarby.

Hög och modern standard

Projektet uppförs med lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Lägenheterna i Senapsfabriken är fullt utrustade med allt från kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla hyresrätter har även en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum. Majoriteten av lägenheterna har även balkong eller uteplats.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådJa, i källare eller lägenhet
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, hyresgäst tecknar eget abonnemang (300 kr/mån)

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, för majoriteten av bostäderna
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa, kombimaskin
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElHyresgäst tecknar eget abonnemang
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan
Slättös integritetspolicy