Senapsfabriken

Från ättiksfabrik och slottssenap till nyproducerat bostadsområde

På området för gamla Slottsfabriken på Kungsgatan uppförs nu kvarteret Senapsfabriken i olika etapper.

Slättös nya kvarter ligger i Kungsängen, i Uppsalas södra del, en stadsdel som nu omvandlas från industriområde till ett levande och attraktivt bostadsområde. Från Senapsfabriken är det promenadavstånd till resecentrum och via tåg har du både nära till Stockholm och Arlanda. I Uppsala centrum finner du ett rikt utbud av restauranger och gallerior – här finns även konserthus, stadsteater, Uppsala universitet och flera mysiga caféer.

Slättös etapp omfattar 318 hyresrätter om 1–4 rum och kök i storlekarna 28–82 kvm. Inflytt beräknas ske under kvartal 1 2021.

Tillträde

Kvartal 1 2021

Tillträde

Kvartal 1 2021

Lägenheter
Parkeringar
28-82

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Kungsängen, ett nytt område i centrala Uppsala

Senapsfabriken ligger i Uppsalas södra del, i stadsdelen Kungsängen, som nu genomgår en förvandling från industriområde till attraktivt bostadsområde centralt i Uppsala.

Från Senapsfabriken är det promenadavstånd till resecentrum och via tåg har du både nära till Stockholm och Arlanda. Hållplatser för stads- och regionbussar finns i nära anslutning till fastigheten och det mesta har du på cykelavstånd i denna cykelstad.

I Uppsala centrum finner du ett rikt utbud av restauranger och gallerior – här finns även konserthus, stadsteater, Uppsala universitet och flera mysiga caféer.

Fyrisån har de senaste åren rustats upp med vackra promenadstråk och bryggor, dit är det endast en kort promenad på 10 minuter. Runt om Uppsala finns många fina naturområden och flera intressanta utflyktsmål såsom Gamla Uppsala och Linnés Hammarby.

Hög och modern standard

Projektet uppförs med lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Lägenheterna i Senapsfabriken är fullt utrustade med allt från tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum. Majoriteten av lägenheterna har även balkong eller uteplats.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådJa, i källare
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, för majoriteten av bostäderna
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MicroJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy