Sportflygaren

Välkommen till Sportflygaren!

Hitta din drömbostad i Södra Ladugårdsängen, cirka 2 kilometer från Örebros charmiga stadskärna. Här bor du nära mataffärer, gym, skolor, vårdcentral, golfbana och vackra naturområden.

Välkommen hit och känn dig som hemma!

  • Hemtrevliga 1–4:or
  • Lägenheter och radhus för små och stora familjer
  • Upphöjd innergård
  • Klimatsmart kvarter (Miljöbyggnad Silver)

Tillträde

Tillträde: 2022

Tillträde

Tillträde: 2022
Lägenheter
-

Parkeringar

-

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

-

Hyra från

Område och kvarter

Om Örebro

Örebro är befolkningsmässigt landets sjätte största kommun. Här bor cirka 150 000 personer och i kommunen finns invånare från cirka 165 olika länder. Örebro kommun ligger centralt i Sverige med cirka 20 mil till Stockholm och 30 mil till Göteborg.

70 procent av Sveriges befolkning bor inom en radie av 30 mil. Örebro Airport har charter-, reguljär- och godstrafik till Sverige och övriga Europa. Tågen trafikerar Örebro på Mälarbanan, Svealandsbanan, Bergslagsbanan och söderut till bland annat Göteborg. På europavägarna E 18 och E 20 samt riksväg 50 färdas både människor och gods.

Gemensam vision

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Byggnaderna

Byggår
Förråd
Hiss
Barnvagnsrum
Lekplats
Cykelparkering
Parkering
Bilpool/Cykelpool
TV/bredband

Lägenheterna

Parkettgolv
Balkong
Helkaklade badrum
Tvättmaskin/torktumlare
Golvvärme i badrum
Micro
Diskmaskin
El
Varmvatten

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.